Furnizor national de scule si echipamente industriale

 

Partenerul tau de incredere

 

Sectiune clienti

Utilaje si echipamente industriale

Utilaje & Echipamente

Produse aflate in stoc

 
Retea de magazine

Retea de magazine

Alegeti o localitate

 
Centre de service

Centre de service

Alegeti o localitate

 
Oferte speciale

Oferte speciale

Produse la preturi reduse

 
Comenzi speciale

Comenzi speciale

Alegeti o subcategorie

 

Suntem prezenţi pe piaţa de retail cu o reţea de magazine specializate care se adresează atât persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate, societăţilor comerciale, cât şi micilor meseriaşi.

Tradiţia şi experienţa în domeniul de referinţă al firmei ne permit să propunem soluţii tehnice complete, începând cu o consultanţă tehnică de specialitate şi o ofertă de produse care acoperă o gamă largă de aplicaţii casnice şi industriale, la preţuri competitive, de importator.

Pentru proiectele personalizate, dispunem de suportul tehnic şi logistic pasibil să faciliteze furnizarea în cel mai scurt interval a echipamentelor şi produselor la comandă. Astfel, produsele din gamele extinse ale furnizorilor – lideri mondiali pe piaţa de profil – pot fi la dispoziţia clienţilor Partener în timp util, asigurându-se o gestionare eficientă a resurselor materiale şi temporale.

De asemenea, susţinem vânzările cu o reţea de centre service autorizate care permit intervenţii în garanţie si postgaranţie pentru soluţionarea cu promptitudine a tuturor inadvertenţelor tehnice survenite.

 
 
 

copyright © 2007-2022 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau