Furnizor national de scule si echipamente industriale

 

Partenerul tau de incredere

 

Utilaje si echipamente

 
 

Vanzari si service

 
 

Lichidari-echipamente.ro

 
 

Buletin de Partener

 

Descarca gratuit Buletinul de Partener si comanda produse prin intermediul forumularului gasit in sectiunea Buletin de Partener.

 

Cariere

De peste 20 de ani pe piața de profil, PARTENER, unul din cei mai importanți jucatori pe piața de scule, utilaje si echipamente (furnizor in marile lanțuri de magazine al unei rețele de distribuție de peste 300 de dealeri specializați, precum si al unor online-ri consacrați) își extinde aria de acțiune in zona vânzărilor directe, către clientul utilizator final al produsului.

Având in portofoliul sau cele mai importante branduri internaționale, precum si câteva branduri proprii care si-au câștigat deja un nume pe piața din România, compania noastră propune pieții românești un proiect nou, bazat pe o cunoaștere amănunțită a necesităților clienților din diverse domenii de activitate (construcții, industrie, servicii, agricultura).

Aplicând modele deja existente pe piețele europene, adaptate la particularitățile din România, compania noastră își propune ca intr-un orizont mediu de timp, să livreze soluții complete clienților săi din București si cele mai importante orașe din țara.

În vederea atingerii acestui obiectiv și ținând cont de filosofia companiei noastre, care acordă o atenție deosebită valorilor umane, ne îndreptam atenția către candidatul cu potențial, care va fi atent selecționat, beneficiind de o pregătire ulterioară graduală, în funcție de complexitatea jobului. Această pregătire va avea loc atât in centrele noastre de pregătire din țara, precum și la o parte dintre furnizorii noștri de top din Europa.

Posturile disponibile sunt listate mai jos.

 
 
 

copyright © 2007-2019 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau