Training vanzari TELWIN

 

Partenerul tau de incredere

 

Utilaje si echipamente

 
 

Vanzari si service

 
 

Lichidari-echipamente.ro

 
 

Buletin de Partener

 

Descarca gratuit Buletinul de Partener si comanda produse prin intermediul forumularului gasit in sectiunea Buletin de Partener.

 

Training vanzari TELWIN

In perioada 28-29.01.2012, SC PARTENER SRL a organizat la Bacau un training de vanzari si prezentare de produse noi si aplicatii practice pentru echipamente de sudura/debitare cu jet de plasma, incarcatoare si roboti de pornire. Aceste actiuni au beneficiat de know-how-ul furnizorului nostru de echipamente, TELWIN SPA din Italia. Evenimentul a prilejuit trecerea in revista a produselor noi din oferta TELWIN si expunerea unor informatii tehnice despre produse si utilizarile lor in activitatile productive. Nu au lipsit din program aplicatiile practice si dezbaterile pe diferite situatii intalnite in procesul de vanzare sau de servisare a unor echipamente.

Fiind consecvent in sprijinirea procesului de vanzare si asigurarea suportului post-vanzare, SC PARTENER SRL a invitat la acest training colegii din reteaua de vanzare PARTENER, de la francize si PARTENERII de PARTENER, personal din Centru Service PARTENER, precum si colaboratorii din reteaua de distributie si hypermarketuri.

 
 
 

copyright © 2007-2019 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau