ZIUA MAKITA

 

Partenerul tau de incredere

 

Utilaje si echipamente

 
 

Vanzari si service

 
 

Lichidari-echipamente.ro

 
 

Buletin de Partener

 

Descarca gratuit Buletinul de Partener si comanda produse prin intermediul forumularului gasit in sectiunea Buletin de Partener.

 

ZIUA MAKITA

Galati 07 septembrie si Cluj-Napoca – 21 septembrie 2012

În vederea popularizarii portofoliului de produse Makita si Kaeser, firma PARTENER a organizat în luna septembrie doua evenimente cu rezonanta. Acestea s-au desfasurat sub forma unor ateliere de lucru la care au participat atât reprezentanti ai companiilor Makita si Kaeser, cât si reprezentanti ai firmei PARTENER. La Cluj-Napoca alaturandu-ni-se si reprezentantii Grundfos Romania.

Scopul acestor doua actiuni a fost sa prezentam clientilor nostri, clienti fideli marcilor Makita si Kaeser, atuurile produselor comercializate de PARTENER.

Cei prezenti au devenit co-participanti într-un „eveniment integrat” în care cunoasterea este îndeaproape urmata de competenta si confirmare. Astfel, nu au lipsit din desfasuratorul evenimentelor – prezentarea gamelor de produse Makita si Kaeser, consilierea clientilor de catre specialisti în alegerea produselor în functie de natura aplicatiilor si testarea produselor recomandate în cadrul unor demonstratii de fiabilitate si eficienta.

Cu acest prilej, clientii au putut interactiona direct cu reprezentantii unor companii de top din domeniul sculelor electrice, al compresoarelor si al echipamentelor de apa, au putut schimba opinii si ne-au transmis sugestii pentru adaptarea produselor la exigente noi, la aplicatii complexe si la nevoi specifice. Si pentru ca firma PARTENER nu rateaza niciodata ocazia de a-si felicita clientii pentru alegerea facuta, evenimentele s-au încheiat cu un concurs cu premii si surprize.

 
 
 

copyright © 2007-2019 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau