Furnizori scule si echipamente industriale

 

Partenerul tau de incredere

 

Furnizori

Activăm pe piaţa de profil din anul 1996 şi avem ca principal domeniu de activitate comercializarea de aparate de sudură, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent şi sudură, compresoare de aer, utilaje de constructii, spălătoare cu apă sub presiune, produse abrazive si discuri diamantate, accesorii şi consumabile.

În momentul de faţă, reprezentăm peste 50 de producători consacraţi – lideri mondiali pe piaţa de profil – şi punem la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse care cuprinde peste 30000 de articole. Îmbrăţişăm permanent o viziune proactivă, orientată spre provocările viitorului şi spre imperativele adaptabilităţii, de aceea manifestăm un interes susţinut spre dezvoltarea parteneriatelor cu firme de prestigiu naţional şi internaţional, spre extinderea gamelor de produse, a reţelei de magazine proprii şi de parteneri specializaţi. Valorile fundamentale care ne ghidează activitatea sunt garanţia şi profesionalismul unor colaborări de succes cu furnizorii, distribuitorii şi cu toţi clienţi noştri.

Colaborăm cu principalele retele key account din Romania şi cu peste două sute de firme specializate în revânzare cărora le furnizăm nu numai mărfurile pe care acestia sunt interesaţi să le comercializeze, ci şi suport tehnic de promovare şi de ofertare, sprijin în organizarea propriei activităţi de asistenţă post - vânzare şi asigurarea transportului.

Alături de magazinele noastre propria din Băcau, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Galaţi, clienţii pot beneficia de serviciile şi produsele firmei prin intermediul reţelei naţionale de distribuitori si a partenerilor key-account.

Cu o arie de acoperire naţională, reţeaua de centre service autorizate PARTENER asigură intervenţii prompte, cu un nivel înalt de profesionalism. Cele 5 centre de service proprii dispun de un personal cu o experienţă considerabilă, dobândită sistematic în cadrul cursurilor de pregătire şi trainingurilor organizate deopotrivă de furnizorii PARTENER şi de specialiştii din cadrul firmei.

 
 
 

copyright © 2007-2020 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau