Hipermarket

 

Partenerul tau de incredere

 

Hipermarket

Respectând exigenţa profesionalismului şi a garanţiei, firma PARTENER a fost investită în timp cu statutul de prim dealer Makita (pe segmentul sculelor electrice) şi cu poziţia de importator de renume pe majoritatea gamelor de articole comercializate. In plus, dezvoltarea de game de articole sub brand propriu a devenit o constantă acţională pe termen mediu şi lung, pompele, hidrofoarele şi motopompele Wasserkonig, echipamentele de sudură Tehnoweld, compresoarele de aer Airmaster şi echipamente pentru gradina Greenfield impunându-se prin fiabilitate şi calitate în aria de referinţă.

Furnizăm produse cu utilizări diverse, de la aplicaţii hobby, semiprofesionale pentru meşteşugari şi mici întreprinzători şi profesionale pentru clienţii care colaborează cu acest gen de magazine. De asemenea, suntem distribuitori pentru reţele de hypermarketuri.

Suntem prezenţi în fiecare locaţie cu centre service autorizate pasibile să soluţioneze în cel mai scurt timp problemele tehnice întâmpinate de clienţi, intervenţiile fiind prompte şi asigurând un suport tehnic local permanent. Astfel, clientul nu este nevoit să aştepte transportul unui produs de la hypermarketul din zonă până la Centrul Service din Bacau şi retur, ci poate primi informaţii de specialitate privind utilizarea, montajul şi întreţinerea produselor de la personalul cu expertiză din zona sa de rezidenţă.

 
 
 

copyright © 2007-2022 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau