Curatitoare pentru pardoseli

 
 

Utilaje si echipamente

 
 

Vanzari si service

 
 

Lichidari-echipamente.ro

 
 

Buletin de Partener

 

Descarca gratuit Buletinul de Partener si comanda produse prin intermediul forumularului gasit in sectiunea Buletin de Partener.

 

Curatitoare pentru pardoseli

 

Imaginea produsului este cu titlu de prezentare. Pot apare modificari ulterioare.

 
Versiune tiparire De unde cumpar?

Selectati o localitate pentru a afla adresa si datele de contact de unde puteti achizitiona acest produs.

 
Cat costa?

Pentru cea mai avantajoasa oferta economica precum si modalitate de plata va rugam sa contactati cel mai apropriat magazin sau distribuitor PARTENER.

 
Cerere de oferta

Nume/Prenume:

Societate:

Localitate:

Judet:

Telefon:

Email:

Mesajul dvs.:

Va rugam sa asteptati ...

 

Masini de aspirat si spalat pardoseli

Experienta profesionistilor de la LAVOR WASH s-a materializat si în gama aparatelor de aspirat/spalat pardoseli: atent proiectate si fabricate din materialele de cea mai buna calitate, usor de manipulat, puternice si eficiente.

Adaptabilitatea si gama larga de modele permit alegerea modelului potrivit aplicatiei dorite, cu maximizarea performantelor si reducerea timpului de lucru.

Gama de produse cuprinde aparatele pentru suprafete mici, cu avans prin împingere (alimentare tensiune monofazatã 230 V), aparatele de aspirat/spalat pentru suprafete mai mari (mici magazine, birouri, scoli spitale, garaje) cu avans prin împingere sau mecanic (cu motoare electrice de 230 V în curent alternativ sau 24 V în curent continuu), precum si aparatele de aspirat/spalat cu manipulare prin conducere (pentru suprafete mari, cu o încarcare de 8540 m²/h, actionate de motoare electrice de curent continuu de 24 sau 36 V).

 

Imaginea produsului este cu titlu de prezentare. Pot apare modificari ulterioare.

 

Aparate de lustruit pardoseli

Sunt echipamente cu manipulare prin tractiune mecanica. Principalele comenzi sunt actionate mecanic pentru asigurarea unei eficiente sporite.

Eficienta si calitatea operaþiunilor efectuate sunt date de structura masinii care permite colectarea totala a mizeriei si reducerea considerabila a numarului de opriri al masinii. Masina este foarte usor de întretinut, înlocuirea periilor fãcându-se foarte simplu.

Aceste masini pot fi folosite pentru curatarea spatiilor medii ca dimensiune si au principalele caracteristici:  • comenzi mecanice;
 • motor puternic si silentios;
 • mâner ergonomic;
 • conexiune rezistenta;

În alegerea produsului potrivit pentru aplicaþii specifice trebuie sa tina seama de: greutate (care este presiunea pe perii), suprafata de lucru, numarul de rotatii/tipul de constructie a motorului si tipul de transport. În general vorbind, cu cât este mai scazuta viteza de rotatie, cu atât este mai eficienta.

Daca se creste viteza de rotatie scade presiunea periei asupra podelei.

Se pot folosi accesorii în diferite combinaþii pentru o multitudine de aplicatii: îndepartarea cerii, polishare, curatare covoare etc.

Componentele perfecte si distributia egala a greutatilor pe masina permit un echilibru perfect si o pozitie ergonomica de lucru, fara vibratii si cu un efort minim.

Sistemul de transmisie cu roti dintate: la viteze de rotatie de pana la 400 rpm sistemul de transmisie este cu roti dintate. Datorita puterii continue, durata de viata a sistemului creste iar echipamentul este mai silentios.

Transmisia prin curea: când viteza de rotaþie este mai mare de 1000 rpm, cuplul scade, si o soluþie mai bunã din punct de vedere tehnic este utilizarea curelei de transmisie, deoarece atenueaza vibraþiile din miscare a de rotaþie. Procedurile de asamblare ºi de întreþinere sunt mai usoare.

Sistemul de aspirare: lucrând la viteze mari de rotatie, un praf foarte fin este produs la nivelul podelei. El poate fi colectat într-un rezervor colector, eliminând posibilitatea sa se raspandeasca.

 

Imaginea produsului este cu titlu de prezentare. Pot apare modificari ulterioare.

 

Masini profesionale de maturat

Masini profesionale de maturat actionate de motoare electrice în curent continuu (12V sau 24V) sau de motoare termice pe benzinã (HONDA), cu manipulare prin tractiune mecanica sau prin conducere. Principalele comenzi sunt actionate mecanic pentru asigurarea unei eficiente sporite.

Periile din dotarea standard sunt special proiectate pentru lucrul pe orice tip de suprafatã. Sunt aparate cu întreþinere usoarã, recomandate pentru curatirea suprafetelor de dimensiuni medii (magazine, garaje, depozite).

Cataloage de prezentare

 
 
 

copyright © 2007-2018 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau