Generatoare de abur

 
 

Utilaje si echipamente

 
 

Vanzari si service

 
 

Lichidari-echipamente.ro

 
 

Buletin de Partener

 

Descarca gratuit Buletinul de Partener si comanda produse prin intermediul forumularului gasit in sectiunea Buletin de Partener.

 

Generatoare de abur

 

Imaginea produsului este cu titlu de prezentare. Pot aparea modificari ulterioare.

 
Versiune tiparire De unde cumpar?

Selectati o localitate pentru a afla adresa si datele de contact de unde puteti achizitiona acest produs.

 
Cat costa?

Pentru cea mai avantajoasa oferta economica precum si modalitate de plata va rugam sa contactati cel mai apropriat magazin sau distribuitor PARTENER.

 
Cerere de oferta

Nume/Prenume:

Societate:

Localitate:

Judet:

Telefon:

Email:

Mesajul dvs.:

Va rugam sa asteptati ...

 

Caracteristici tehnice

Generatoare electrice ce produc vapori de abur saturati, sub presiune la o presiune de maxim 10 bar si temperatura de 180°C;

Aceste generatoare sunt recomandate pentru operatiile de spalare, de degresare si dezinfectare a obiectelor si suprafetelor, într-un mod usor si ecologic, în locuri greu accesibile, fara a fi necesara utilizarea unui agent dezinfectant. Astfel se obtine reducerea timpului de lucru, o economie importanta pe plan financiar precum si a energiei necesare efectuarii operatiilor de dezinfectare.

Practic aceste produse reprezinta cea mai bunã solutie pentru dotarea si retehnologizarea cu utilaje si echipamente pentru curatat/dezinfectat în industria alimentara, industria farmaceuticã, mecanica, sectii de abatorizare;

Sunt realizate din inox AISI 304, cu alimentare monofazata sau trifazata, în variante constructive cu generator de abur sau generator de abur/aspirator.

Toate variantele au posibilitatea de a utiliza si substante dezinfectante sau detergenti în combinatie cu jetul de abur daca se impune în aplicatie.

Cataloage de prezentare

 
 
 

copyright © 2007-2019 Partener Srl. Partener® este marca inregistrata. Toate drepturile rezervate.

website dezvoltat de Web Media Bacau